تنها مسیر

حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) می فرمایند: در انتظار فرج باشید و از رحمت و کارگشایی خدا ناامید نشوید ،زیرا بهترین اعمال در نزد خدای بزرگ انتظار فرج است

.
تـــــــــــــــنها مســــــــــــــیر

NazSkin

تنها مسیر

حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) می فرمایند: در انتظار فرج باشید و از رحمت و کارگشایی خدا ناامید نشوید ،زیرا بهترین اعمال در نزد خدای بزرگ انتظار فرج است

چه شقـــــــــــــــــایــــــــــــق
چه گل پیچـــــــک و یـــــــــاس
جای یک گــــــــــل باقی است
تا نیـــــــــاید مهــــــــــــــــدی
زندگی زیبــــــــا نیســــــــــت

نویسندگان

http://multimedia.mehrnews.com/Original/1393/07/15/IMG14591053.jpg


به گزارش خبرنگار مهر، «گن تی تاوانجو» متولد 1973 در آلبانی یکی از هنرمندان مجسمه ساز شرکت کننده در ششمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران است که اثری را با عنوان «هیپنوز» برای این سمپوزیوم ساخته است.

این هنرمند آلبانیایی تبار در  گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثری که در این سمپوزیوم خلق کرده است توضیح داد: سعی کردم طرحی که برای اجرا در این سمپوزیوم انتخاب می‌کنم متناسب با فرهنگ ایران باشد. اسم اثر من «هیپنوز» است که دارای 2 سطح خودآگاه و ناخودآگاه است. به نظرم در ایران با توجه به مذهبی بودن مردم به این موضوع خیلی توجه می شود. لحظه اشتراک خودآگاه و ناخودآگاه برای من در این اثر اهمیت داشته و فکر می کنم این اشتراکی است که بین فرهنگ کشور من با ایران هم وجود دارد. در واقع مفهوم این اثر برای رسیدن به تعالی و یک سطح بالاتر است.

این هنرمند مجسمه ساز درباره جانمایی اثرش در تهران هم گفت: برای من جانمایی اثرم بسیار اهمیت دارد و دوست دارم مکان معروف و پر رفت و آمدی باشد. به نظرم نصب این مجسمه در فضاهای دانشگاهی بسیار مناسب است تا دانشجویان در مورد آن فکر کنند و دریابند که چه می خواهد بگوید.

تاوانجو در مورد آثار ارائه شده از سوی هنرمندان مجسمه ساز ایرانی در این سمپوزیوم بیان کرد: در کل ایده ها در این سمپوزیوم قوی‌تر شده و هنرمندان با تکنیک بالاتری نسبت به سایر سمپوزیوم ها کارکرده اند.

وی با تأکید بر اهمیت ارتباط هنرمند با فضایی که قرار است اثرش در آن جا نصب شود یادآور شد: این مساله مهمی است که هنرمند با فضایی که در آنجا کار می کند ارتباط خوبی برقرار کند، چرا که این موضوع در کارش بسیارتاثیرگذار است. مردم ایران از نظر من بسیار دوست داشتنی هستند و من واقعا ًاحساس  کردم در خانه خود هستم و حس خوبی از اینجا بودن داشتم.

این مجسمه ساز آلبانیایی تبار همچنین تأکید کرد: مجسمه هایی که در اینجا و در کنار مردم ساخته می شوند باید در جاهایی نصب شوند که بتوانند با مردم ارتباط خوبی برقرار کنند. رعایت این نکته هم ضروری است که آثار با فرهنگ مکانی که در آن جانمایی می شوند در ارتباط باشند.

گن تی تاوانجو، دانش آموخته رشته مجسمه سازی در ایتالیاست و در کارنامه این هنرمند مدیریت و عضویت در چندین موسسه بین المللی مجسمه سازی در ایتالیا، آلبانی و چین  و شرکت در بیش از 30 نمایشگاه ملی و بین المللی از سال 1996 دیده می شود که نصب بیش از 50 اثر در اماکن عمومی و کلکسیون های خصوصی در کشورهای مختلف و حضور در بیش از 40 سمپوزیوم ملی وبین المللی از آن جمله است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی